Monday, October 19, 2015

De'Xandra Perfume / Minyak Wangi De'Xandra

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Harini nak promosi je lah. Meh lah pakat-pakat pakai wangi-wangian yang super best ni. Hehe

Selalunya jadi ribet kalau lagi mahu travel, ingin bawa perfume kan. Dekat rumah, pasti minyak wangi besar gedabak kot sebab nak JIMAT. Sudahnya, bila nak travel kena lah mengangkut perfume yang makan space tu. Mihmih.

Nah, untuk penggemar minyak wangi, anda boleh dapatkan De'Xandra Perfume. Dijamin puas hati, bangga dan siap promote dekat kawan-kawan lagi! Hehe

Awak wangi, kawan wangi, semua WANGIIII!!!


Tengoklah kelebihannya. Dijamin puas hati. Amacam, terpikat tak? Jom layan jenis-jenis perfume yang dikeluarkan oleh De'Xandra.


Banyakkan! Semuanya harum memikat menggoda!

Harga pun dah murah sangat! Harga mampu milik!

Berminat, sila hubungi
0126330824
COD : KUALA SELANGOR


Post a Comment