Sunday, April 2, 2017

FAME COSMETIC

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Lama sudah tidak meng update belog ini. hahha. Bukan tiada masa, tapi malas nak menghadap laptop setelah 5 hari menghadap laptop. Huhu. kejadian yang ingin diceritakan hari ini adalah mengenai cosmetic. Gittew. Lately ni, memang terlayan dan tersuka tanpa sengaja dengan FAME COSMETIC. 

Mesti mereka diluar sana tertanya-tanya famous ke product nie. I jawab dengan angkuhnya " FAMOUS OKAYYY". Hihihi. Memang famous and harganya memang affordable. MAMPU MILIK kata orang. Student boleh memilikinya semudah ABC dan ALIF BA TA. hehheheh. Untuk yang jenis rajin Make-up, tapi teragak-agak untuk membeli lipsetick, mascara, eyeliner, foundation yang  branded, boleh cuba untuk pakai jenama ini. Result amat membahagiakan lah. Product ni memang I guna sendiri. Pergi Office, Giant, Tesco, pergi buang sampah kat depan lorong tu pun pakai. hehehe. Senang untuk digunakan dan ditanggalkan dan calit calit terus cantik. Muahahaha. Macam iklan pula,.

Kalau berminat nak order Fame Cosmetic nie, boleh contact KAKAK tau: 0126330824

Hanyalah sebahagian daripada koleksi kakak sendiri. Banyak lagi sebenarnya. Beli loose item, kumpul dalam beg FAME tu lelama banyak lah..hihihi


Ni salah satu hasil daripada penggunaan Fame Cosmetic.

Berminat boleh order dekat KAKAK tau: 0126330824

Calit calit terus CANTIK. Alhamdulillah


Post a Comment