Monday, June 8, 2015

June Mini Giveaway by Shyue Kim

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Minggu ini merupakan minggu untuk mengikuti dan menyertai segala segmen dan GA yang diadakan oleh para2 blogger yang cantik dan hensem. Hehee.

Cuba awak tengok banner kat bawah? Wangi tak? Baru tengok dah wangi, kalau dapat terus mewangi macam Akin and majistret. Hikhik

Mereka yang ditag adalah:
1) jaja

JUNE MINI GIVEAWAY
[Click Banner]


Syarat-syarat penyertaan :
1. Buat satu entry bertajuk June Mini Giveaway by Shyue Kim
2.Copy + Paste code dibawah
3. Follow blog Shyue Kim dan Google + Shyue Kim
4. Follow IG @bonjour_qaseh @ciknurulcloset
5. Tag 2 blogger lain pastikan mereka tahu
6. Tinggalkan link entry GA dan nama IG anda diruang komen entry ini

Senarai peserta akan di update semasa ke semasa. Terima Kasih cuz sudi join GA yg tak seberapa ni. ^^
Post a Comment