Wednesday, June 17, 2015

Matahari Indah

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Tajuk en3 macam puisi cinta indah. Padahal sendu je kot.hikhik. Tapi tapi tapi, harini Nat sangat bersenang hati. Buat kali pertama balik rumah tak sesat. Hahaha. Kesat peluh. Tiga hari kat bandar key el, dua hari dah sesat. Sedihkan. Nat nangis kot dalam kereta. Dah lah first time kat Key El. Lepas tu sesat pulak tu. Macam mana lah tak nangis. Tsk tsk

Semalam punya sesat, lagi lah teruk, sampai masuk pusat bandar. Dah lah jammed. Tepuk dahi kottt. 

Tapi, kini tidak lagi. Sejak saya menggunakan google map, saya semakin pandai berjalan di Key El. Ekekek. Itu menipu. Sampai sekrang, kedai kat mana pun taktahu. Sendunya lah duduk kat tempat orang. Dahlah taktahu kedai, balik dah malam. Kesudahannya, memang Nat ni keluar pegi dan balik keroje je gamaknya.

Yang penting cari rezeki. Dan harini merupakan hari saya nampak matahari petang.hehehe

Alhamdulillah. Perancangan Allah S.W.T itu hebat.
Post a Comment