Monday, July 6, 2015

Shaklee Terbaik

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Pertama sekali, blog ni dah super sendu. Dah berabad lama tak ter update. Nak kata busy? Hmmm. Bolehlah bolehlah. Hahaha padahal malas.

Shaklee dan saya sentiasa terpisah. Haa. Nampak tak. Nat ni tak istiqomah bab bab penjagaan pemakanan supplement. Walhal, ianya perlu untuk melengkapkan nutrisi yang tak cukup dalam badan. Macam Nat jenis suka makan sup sup je. No kari no gulai. Sebab suka makan lauk yang jernih. Dah lauk tiada warna, sayur campak tepi pulak tu. Susu tak minum. Sedih..huhu..Sesiapa kawan Nat dah masak benar dengan cara pemakanan Nat. Setiap kali nak bayar makanan, makcik kedai tanya, awak sakit ke? Haa, nampak tak nampak tak. Tak ke susah nak pastikan segala jenis zat makananharus terkandung di dalam sup tersebut. Maka perlu lah pengambilan supplement tersebut.

Dedulu, zaman belajar2 Nat ada ambil omega guard. Omega ni Nat ambil untuk kecerdasan otak. Supaya sel sel otak sentiasa berhubung. Otak burung unta lebih kecil dari matanya. Hikhik. Alhamdulillah berkesan. Takdelah nak mengantuk tahap kucing bila dalam kelas. Semangat je. Tapi, bila datang je sabtu dan ahad, Nat memang tak ambil omega. Kengkonon nak jimat. Hahaha. Kesannya, Nat susah nak fokus time buat revision. Menguapppp je memanjang. Huh. Stresss. Selepas kejadian itu, hari2 ambil omega guard. Rasa bertenaga dan yang paling penting tak ngantuk.zzzz. hikhik

So, sesiapa yang ada masalah yang sama dan berminat untuk mencuba Omega Guard keluaran SHAKLEE yang semulajadi ini awak semua boleh tanya tanya Nat. No problem. Nat boleh cerita dari A sampai Z. Hehe
0126330824
Post a Comment