Thursday, August 6, 2015

VITAMIN OSTE SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bertenaga atau tidak bergantung kepada niat dan pemakanan individu. Tidak dinafikan, terkadang ada yang tidak makan dan minum tetapi sentiasa bertenaga. Ada juga yang jenis tidak pernah tidak makan dan minum tapi lesu. Tidak bertenaga. Salahnya dimana? Adakah salah teman-teman? Atau mungkin salah sendiri. 

Kepada mereka yang masih lagi tidak tahu apakah itu OSTE, marilah saya terangkan. Oste tu apa eh? Artis kpop ke? Ke makanan, tak pun pakaian? Hmm hmm pusing kepala barbie sebentar. Ekekkee. Oste itu adalah sejenis supplement keluaran SHAKLEE. Rasanya ramai yang dah tahu tentang produk SHAKLEE. Sampai ada satu tahap tu, i nak sembang dengan teman-teman pasal SHAKLEE, mereka boleh nyanyi, 

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja

Uollss mesti tengah menyanyikan. If yes, then uolss teruskan je..hikhik

Diorang nyanyi, makcik ni sentap okay. Nampak tak, terlalu ramai yang mempromosikan SHAKLEE sampai mereka naik muak. But, bagi makcik yang sentiasa berusaha, makcik tetap nak terangkan jugak. Pedulik hape.muahahah.

 Yang ni pengalaman sendiri. Dulu pernah satu ketika, dalam blackout berjalan, gedebukkkkk jatuh. Kaki macam terseliuh macam tu. Sebabkn duduk asrama, pergi klinik. Lepastu, doktor tekan tekan kaki. Lepastu, doktor kata bengkak sikit je dan xde apa. Lepastu dapat ubat tahan sakit. Seminggu makan ubat tahan sakit. Lepastu, okay dah..boleh pergi jalan, shopping.hahaha

Lepas 3 tahun..

Jeng jeng jeng

Memalam susah nak tidur. Sakit tempat yang lama. Mengadu dekat emak. Emak tanya pernah jatuh tak? Haruslah pernah, 3tahun lepas lah tapi. Mak pun urut lah. Nat yang geli bila orang pegang2 anggota badan ni pun menjeritlah.. sakitttnya tuh disitu weyy... Lepas urut, bajet boleh tidur tanpa gangguan lah. Non hado.

Lepas tu google2 lah, ubat apa yang mujarab kan untuk sesengal kaki ini. Tadaa, encik google kata oste. Try le makan 2 bijik. Lepas makan supplements, tengok seround itsjudylife terus tidur. Bestnya lah malam tu. Hikhik

Lepas tu mesti ada yang cakap, ko tokey shaklee mesti semua jenis produk ko adakan. Sebab tu dah malam pun ko boleh nak dapat oste tu. Excuse me,

Meh sini, biar i cili kan mulut uolss. Nak original ke spicy. Haa, uolss ada pilihan.haha Actually, mak nat memang makan oste ni sebab kaki selalu sengal sengal. So, tak salah kot kalau berkongsi. Tak luak pun. Cukup bulan topup lah balik. Hikhik.

Nak try oste, meh beli. Takmo beli nak tanya sahaja pun boleh. Jangan segan okay. 0126330824
Post a Comment