Tuesday, April 7, 2015

CARA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN DI NISHOP

ASSALAMUALAIKUM dan hye...

Haa, mesti semua kebingungan kan. Macam mana nak order kain pasang daripada blog ini. Betulkan?? #anggukangukkepala

Sebenarnya, segala jenis kain yang di war-warkan di sini sudah pun terdapat di dalam sebuah FB Page. Page ini memudahkan kepada para pelangan untuk melihat setiap helai kain pasang/kain helai mengikut album yang telah di susun. Segala maklumat mengenai kain pasang tersebut juga telah dinyatakan pada setiap gambar. Makanya, anda tidak perlu menggunakan daya ingatan yang extra untuk mengingati jenis kain/ harga kain/ no contact sekali. Semua sudah dinyatakan dengan jelas sekali. Mudahkan? 

Cerita banyak-baynak pun no points, meh lah rerajin klik page ini NISHOP. Senang je. Saya pun nak senangkan anda semua dalam membuat pemilihan kain pasang tersebut. Cuci je mata anda semua kat page itu.

Kekadang, saya ada buat promosi SANGAT HEBAT. Pastikan anda tidak ketinggalan untuk merebut peluang itu. GRAB IT!!

Akhir sekali, saya letakkan cara untuk membuat tempahan kain pasang di  NISHOP.

Mudahkan!! Semudah 1 2 3..hikhik

Bye bye muah muah...love is you



Post a Comment