Sunday, May 24, 2015

Instant Shawl by Kak Zu

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Before ni, nat ada letak pasal instant shawl Neelofar Original kan? Angguklah. Padahal memasing sendu je nak baca entry tu. Ekeke. Haa, today, ada lagi instant shawl yang bisa mencairkan hati si pencinta instant shawl.

cop. Cop. Cop

Kenapa eh wanita di luar sana nak nampak anggun mempersona, tapi semua nak simple. Kalau pakai tudung nak kurangkan pin. Takmo pakai konsep cucuk tang sana, cucuk tang sini. Mihmih. Ni kalau bab pakai shawl lagi lah sendu.. nak nampak kemas, tapi takmo pakai pin. Mampukah anda?

Kalau tanpa pakai pin, Lepas makan, confirm dah senget shawl yang awak pakai. Kalau awak dah bergelar seorang ibu, habis setiap sudut shawl ditarik dek anak. Mak baru nak melaram 5 minit, anak dah sengetkan. Huwaaa. Boleh penuh baldi kalau menangis.

Makanya, marilah ramai2 pakat pakai instant shawl ini. Yang bestnya, kainnya lembut, TWO COLOR dan menutup aurat.
 Instant shawl idaman wanita diluar sana kot. Kalau bab color, awak boleh pilih. Harini pakai color biru, esok warna purple. Jimatkan! SATU HARGA, dapat TWO COLOR.

Berbalo-baloi kot. Untuk student kat luar sana, TWO COLOR INSTANT SHAWL ni sangat affordable. RM55 including postage. MURAH SANGAT!!

Berminat boleh hubungi kak zu (0189052915)




Post a Comment