Thursday, May 21, 2015

NEELOFAR asli atau Palsu

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Harini nak promote sikit jualan kengkawan. Hehe. Kawan nat tu orangnya sangat friendly. Serius tak tipu, okay! Nama kawan nat tu Zulailah, tapi tapi tapi, nama famous amor Izla. Hikhik. Mengamuk pulak kak zu ni nanti.

Today, kak zu ni ada buat sikit mukadimah tentang apa perkembangan terkini beliau. Nat yang super sendu ni pun tengoklah whats going on kat whatsapp group. Amazingly, kak zu dah berjinak-jinak dalam business. Wow! Sangat teruja kot.

Dengan tak semena-mena, nat pun download lah gambar- gambar yang kak zu hantar kat whatsapp. 

Tadaaaa

Semuanya instant shawl kot. Jenama neelofar. Harga masih lagi dalam pertimbangan. Nat rasa student pun mampu untuk memilikinya. Ni NEELOFAR yang benaran okay. No plagiarism!

Supaya korang merasai keterujaan nat, why not, anda2 semua intai intai manja kat blog kak zu ini


Kan nat dah cakap. Ni hanya sebahagian je ni. Banyak lagi. anda2 boleh terus ke fb kak zu. Jangan segan2 tau. Tanya je apa nak. InsyaAllah layanan tiptop.


Cantikkan. Suka part ombak di bawah dagu. Fefeeling artis kejap. Hikhik. Kalau segan, nak tanya dengan nat pun takde masalah. 
Nat- 0126330824

Selain daripada NEELOFAR, ada juga jenis yang lain. Tapi semua instant okay! Jangan korang pegi tanya, akak ada jual instant maggi tak, kang mendapat pulak. ekekeke


Tergoda tak. Hikhik. Jom shopping for raya.


Post a Comment