Wednesday, March 4, 2015

SHAKLEE PROMOTION (PART 2)

Assalamualaikum semua. (jawablah sikit..sikit je).

Entry baru sekejap td, sibuk dok kata SHAKLEE PROMOTION. Sudahnya jadi SHAKLEE'S iNTRODUCTION. kan. kan.kan. Suka benar lari larik itik daripada tajuk asli. Pelik pelik. FOKUS Miss N!!! Susah sgt ke???(mengomel comel pada diri sendiri yang comel cek mek molek). 

Perbualan di kelas Tuisyen.

Miss N: Selamat petang semua. Mcm mana harini. Okay??? Bersemangat??? (gaya gaya cikgu sekolah menang Anugerah Cikgu Terpopular..mihmih). Harini berapa haribulan yer murid murid???( dlm hati..malunya, xingat tarikh. Hebat lakonan cikgu curlas nie..hahaha).

Murid murid: Bulan MARCH.

Cikgu: Krik krik krik....

Makanya diupdate ini belog...hihihi

Pengumuman pengumuman siapa yang punya anak (wali band kejap.)..πŸ˜€πŸ˜€

BULAN MARCH NI ADA PROMOSI TERRRRRHEBATTT DARIPADA SHAKLEE. Apa dia apa dia (kepowchi sikit...😝).

ESP!!!!
Energy Soy Protein

VITA-LEA for child!!!!

ZINC COMPLETE!!!!


Atas ALASAN apa anda perlu ada hot2 item ini :

l- BuLan 4, GST Mula diperkenalkan , Makanya harga barangan akan meningkat. Produk SHAKLEE juga tidak terkecuali.
2.  Sebagai bekalan / Stok Kat rumah anda. Dah Jimat Uang and andaπŸ˜„πŸ˜„
3. OF course Untuk kesihatan Satu family...betul Kan .KanπŸ˜™πŸ˜™

Nak harga yang lebih menarik tertarik memang da boom??? Nak lebih info mengenai produk ini??? Awak awak can contact saya tau. Ni emailnya lembutsimerahjambu.gmail.com

Kalau susah nak email, boleh whatsapp: 01121313841 
πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜—
Post a Comment