Tuesday, March 3, 2015

SHAKLEE PROMOTION!!!


Assalamualaikum,, kengkawann (cops copss ada yg baca x???perasan je iolss ni tau).

Pink Roses Bouquet HD wallpaper for Standard 4:3 5:4 Fullscreen UXGA XGA SVGA QSXGA SXGA ; Wide 16:10 5:3 Widescreen WHXGA WQXGA WUXGA WXGA WGA ; HD 16:9 High Definition WQHD QWXGA 1080p 900p 720p QHD nHD ; Other 3:2 DVGA HVGA HQVGA devices ( Apple PowerBook G4 iPhone 4 3G 3GS iPod Touch ) ; Mobile VGA WVGA iPhone iPad PSP Phone - VGA QVGA Smartphone ( PocketPC GPS iPod Zune BlackBerry HTC Samsung LG Nokia Eten Asus ) WVGA WQVGA Smartphone ( HTC Samsung Sony Ericsson LG Vertu MIO ) HVGA Smartphone ( Apple iPhone iPod BlackBerry HTC Samsung Nokia ) Sony PSP Zune HD Zen ; Tablet 2 Android ; Dual 4:3 5:4 16:10 5:3 16:9 UXGA XGA SVGA QSXGA SXGA WHXGA WQXGA WUXGA WXGA WGA WQHD QWXGA 1080p 900p 720p QHD nHD ; 
cantik x roses nie. Uolss rasa???? (sumber: google)

BTW, semalam uollss ada terrrrrrnampak x word "SHAKLEE" kat situ. Adakah uolls memerlukan pencerahan. Its okay, i will explain for you alls. Tapi,, sebelum tu, uolss kenalah ON lampu untuk 'terang kan'. Dah kenapa Miss N suruh ON lampu??? mesti ada yang beranggapan Miss N nie okay x,,,kena nak kekami ni teman pergi HOSPITAL STRAWBERRY CICAH CHOKLAT??? kan.kan.kan. Mengaku jelah..hikhik.. Iolss memang suka pada keJUJURan..ada kena mengena ke??? of course, ada sayang sayang ku. First:
  1. JUJUR pada PERBUATAN
  2. JUJUR pada PERKATAAN
  3. JUJUR pada PENULISAN
  4. JUJUR pada PENIAGAAN
  5. dan JUJUR JUJUR JUJUR JUJUR JUJUR
  6. okay dah puas hati iollss,,JUJUR perlu!!
Back to our topic, SHAKLEE ini bukan SHARK okay!! NO. NO. NO.  Buang definisi kalau ada dlm fikiran uolls semua okay. Menurut Miss N (2013), SHAKLEE ini merupakan sebuah syarikat yang menghasilkan atau memproduksikan barang/vitamin yang sangat mementingkan ke"NATURE"an. Haa, sudahnya bahasa pun ke laut..(adeh,,nangis bawah bantal). Dlm kata mudah sambil siram pokok bunga kat laman, produk yang lebih alami lah. Kalau Miss N,, lebih consider produk yang alami,, kenapa??? Sbabnya, iolss takut kesan sampingan yang bakal mengetuk pintu kesihatan iollss dlm jangka masa panjang. Akan tetapi, seperti kebiasaan yang Miss N akan pesan, SUPPLEMENT itu adalah satu usaha kita utk lebih sihat segar bugar like strawberries at Cameron Highland. Yang paling penting berdoa kepada Maha Pencipta sekalian Alam, Allah S.W.T. Ingat tu jangan sesekali lupa. Uollss lupa,, iollss babap nak??(muka garang anak singa betina =p)...Uollss dpt x???
Sambung balik, Produk alami selalunya mengambil masa untuk berkesan, almost 3 months mcm tu. Sebab apa lama benor,, KAMI NAK SIHAT!!KAMI NAK CANTIK!! KAMI NAK SEGAR!! KAMI NAK SLIM!! Amboiiiii, bukan main lagi kata kata pujangga uolls kan. Dah macam nak buat rusuhan pulak. Rileks lah kengkawan sekalian. Meh Cikgu N terangkan sikit sikit je. Kita hidup dah berapa tahun??? sbg contoh 25 tahun kan...Apakah makanan yang telah dimakan sepanjang itu??? Sayur dgn buah je...jgn TIPU, Tuhan marah. Tak baik tau. No.No.No. Mesti dah makan memacam kan. Dari makan nasi, tomyam, ikan, kepci, Makdi, Pijja dan terakhir sekali sayur buah. Betulkan??? Agak2 berapa lama nak buang toksik dalam badan yang telah menetap secara nomad dalam tu. Silap silap, dah ada kenduri kendara dah toksik dlm badan tu..hikhikhik... Makanya, ambil masa sikitlah nak repair yang mana x okay dlm badan tu. Faham x???. X faham x mengapa,,, uollss boleh tanya dekat pokcik Mail (lembutsimerahjambu@gmail.com)...Jangan sesegan malu ayu umpama menanti uollss dinikahi tau..hehe..Sekali lagi, td keJUJURan, sekarang keSABARan. Nak cantik luar dalam yang lebih alami, x salahkan kita SABAR kejap.

Meh Miss N nak tunjukkan SHAKLEE rupanya gi mana:
 
http://captvitamin.com/wp-content/uploads/2014/10/shaklee-logo.png?050442 
Ni lah Shaklee nya ...Iollss cnfrm uolls dah tahu kan..hehehe

Sudah dulu yer..Terlalu bnyk yg ingin di kongsikan...akan tetapi,, masa ni jelezz sgt dgn iolss...(Sabar Sabar..Sabar separuh daripada iman).
 
Kalau rasa nak borak2 panjang pasal SHAKLEE ni, mehlah email Miss N okay.

Post a Comment